A Fidesz bankárpolitikusa, Soós

Attila hétfői, Jobbikkal kapcsolatos nyilatkozatával önmagát minősítette, tipikus eseteként annak, amikor szakmai érvek hiányában, a kétharmados gőggel handabandázik valaki – reagált csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője a Fidesz szóvivőjének korábbi kijelentéseire.

Előfordulhat – folytatta Pakusza –, hogy Soós úrnak szövegértési problémái vannak, így még egyszer elmondjuk: azért szeretne a Jobbik rendkívüli közgyűlést, hogy a miskolci nyomortelepeket anélkül számolhassuk fel, hogy az a városnak százmilliókba kerüljön.

Egy közgyűlés keretei között Soós úr számára is adott a lehetőség, hogy szakmailag megsemmisítse a Jobbik érveit, ha tudja. Így tehát továbbra is várjuk hat bátor, akár szocialista, akár Fidesz-KDNP-s képviselő jelentkezését, akik számára valóban fontos a képviselői eskü, akik a miskolciakat és nem a pártfegyelmet szeretnék elsősorban szolgálni, és akik segítségével összehívható a rendkívüli közgyűlés – zárta mondandóját Pakusza Zoltán.