Miskolcon lesz revízió!

Ma Miskolcon 15 cigánytelep van. 15 városrész, ahová az átlag miskolci nem meri betenni a lábát,15 városrész, ahol megszűntek a törvények, 15 városrész, amely ontja a bűnözőket, és amelyekre a város mindezek ellenére ontja a milliókat. Ez a 15 városrész Miskolc Trianonja!

Miskolc Trianonja Lyukóvölgy, a Bábonyibérc, a Tetemvár, az Avas, de Miskolc Trianonja a szándékosan leépített kohászat, a bányászat, és legfőképp az a közel 50 ezer ember, aki az elmúlt évtizedekben eltűnt a városból. Ősszel minden miskolci, aki változást akar, ki kell, hogy mondja: Nem, Nem, Soha: Nem kérünk a Fideszből, Nem kérünk az MSZP-ből, Soha többé!

Üzenjük a Miskolciaknak: a Jobbik, a legerősebb ellenzéki erőként készen áll arra, hogy átvegye Miskolc irányítását. Készen állunk arra, hogy visszavegyük a városunkat a bankoktól, a Fidesz haveri körtől és a bűnözőktől. Készen állunk rá, hogy ősszel egyszer s mindenkorra véget vessünk Miskolc Trianonjának, és visszaadjuk a várost azoknak, akik képesek újjáépíteni. Miskolcon lesz revízió!