A Jobbik már többször felhívta

a figyelmet arra, hogy a színfalak mögött az MSZP és a Fidesz valójában egy csapat. Ennek újabb bizonyítéka Sebestyén László előkerült MSZMP-s párttagkönyve, amelynek valódiságát a mai napig nem cáfolta a fideszes politikus – mondta el sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

Szerinte így válik érthetővé a választók számára többek között az is, miért maradt el az elszámoltatás, és miért védte meg Fodor Gábor és Kuncze Gábor volt SZDSZ elnököket Zsiga Marcell, valamint hogyan kaphatott diplomata útlevelet a Fidesztől a korábbi SZDSZ-es gazdasági miniszter Kóka János, aki Orbán Viktorral együtt utazhatott Szaúd-Arábiába saját cégének lobbizni. Ne felejtsük el: a Fiatal Demokraták Szövetsége, az SZDSZ egykori „ifjúsági tagozata” – emlékeztetett Pakusza.

Véleménye szerint a titkosítások feloldásával, a képviselők kettős állampolgárságának nyilvánosságra hozatalával, a képviselők visszahívhatóságával és a mentelmi jog megszüntetésével ma a Jobbik programja az egyedüli esély, hogy kiderüljön, ki kit is képvisel valójában a magyar közéletben.