István SzladicsMa délben

leteszteltem a Fald Fel Amerikát Miskolcon.Aki ismer az tudja 10 éve járok főzőversenyre évek óta zsűrizek versenyeken és azt is hogy nagy gurman vagyok.Szeretek főzni és enni !

Íme a tapasztalatom:

Megérkezésem után egy perc elteltével megérkezett a pincér.Hozta az étlapot majd távozott.Két perc múlva felvette a rendelést és el is vitte az étlapot. Az italom 4 perc az étel 12 perc múlva került az asztalomra.Bordát rendeltem sült krumplival mert az oldalukon erre volt több kifogás és szakmailag is ez érdekelt a legjobban állagát minőségét tekintve.Nos a borda omlós jól fűszerezett volt a csont szinte kiesett belőle gyönyörűen átsült kellő hőmérsékleten tálalt . A sült krumpli állaga megfelelő nem volt túlsütve viszont sótlan volt.Szeretem ha a szemem is jól lakik nekem a tálalás túl egyszerűre sikeredett. Érkezéstől távozásig 27 perc telt el ami nem rossz hiszen közben egy kávét is fogyasztottam és belefért az ebédidőmbe.Összességében elégedett vagyok de van némi észrevételem.

Nagyon puritán üres asztal fogadott,hiányoltam a terítőt a fűszertartót az étlapot itallapot szerintem ott lehet hagyni a vendégnél amíg várja a megrendelt ételt addig is ismerkedik a kínálattal..Esetleg valami ajánlót kilehetne rakni az asztalra Pl.Kávé koktél a nap ajánlata szórólap tel.szám.
Sőt az sem baj van aki kimondottan szereti ha a pincér felajánlja a segítségét mit ennék szívesen és segít ebben.Nos ez nem történt meg de a távozáskor nagyon korrekt volt és megkérdezte elégedett vagyok- e ízlett- e az étel.Az apró hiányosságokat kiküszöbölve szerintem sok ember kedvenc helye lesz a Fald Fel Amerika a gurmanok-at is beleértve.Sok-sok étterem tesztelése és tapasztalata alapján nyugodt szívvel ajánlom Önöknek.Azt javaslom ha mégis valami hiányosságot tapasztalnak ne felejtsék ezt szóvá tenni mondják el véleményüket ahogy én is teszem.Köztudott hogy a legjobb reklám az elégedett vendég!!