Valóban gyorsan találhatjuk meg

a legolcsóbb repülőjegyeket a vadonatúj Skypicker szolgáltatás segítségével.

 

Az oldalra fellépve nincs is más dolgunk, mint beírni felül, hogy mikor és honnan indulnánk, hova tartunk, és mikor jönnénk vissza. Ezt követően a rendszer már adja ki a találatokat, olykor valóban tizedmásodpercek alatt.

Azzal persze számolnunk kell, hogy az olcsó utak általában átszállásosak, azonban a fogaskerék ikon alatt beállíthatjuk, hogy a rendszer csak a nonstop utakat mutassa (már ha vannak ilyenek). Ha a találatok bármelyikére ráállunk az egerünkkel, a balra lévő térképen még a repülési útvonal is megjelenik. Meghatározhatjuk, hogy milyen pénzben közölje az árat a szolgáltatás, itt azonban csak néhány lehetőség szerepel (köztük a dollár és az euró), a forintot viszont ne is keressük.

Amennyiben megtaláltuk a megfelelő utat, a Book now! gombra kattintva a következő ablakban meg is vásárolhatjuk a repülőjegyet, ehhez csak a megfelelő adatokat kell megadni – tényleg egyszerű és gyors az egész.

Nekünk különösen tetszett, hogy a szolgáltatás mögött élő, online segítség is áll, így ha bármiben elakadnánk, feltehetjük – angol nyelven – a kérdésünket egy kis chat ablakban – a miénkre azonnal válaszoltak.