Nem tud elaludni? Relaxálna? Akkor ezt töltse le

Előfordul, hogy éjszaka nem tudunk aludni,

 vagy napközben a kanapén relaxálni szeretnénk. Mindkét esetben remek megoldás, ha megnyugtató zenét hallgatunk, ez az alkalmazás pedig ebben segít.

 

Forgolódik az ágyban és már csak az „altató” zene segít? Esetleg relaxálni szokott és fülhallgatóval teszi? Ha valamelyik kérdésre igen a válasz, akkor bátran ajánljuk a Wo.Audio-t, már csak azért is, mert ingyenes, érdemes kipróbálni. A Google Play és az App Store is kínál egy ilyen nevű alkalmazást, bár az androidos verzió csak az alap funkciót tudja, azaz több stílusban és témakörben kínál megnyugtató dalamokat, ami a kikapcsolódásban vagy az elalvásban segíthet.

Az iPhone-ra tölthető appal ezen felül hangszerek alapján is válogathatunk a zenék között, a kedvencekből összeállítást készíthetünk, illetve saját zenéinket is betehetjük a lejátszási listába. Előre beállíthatjuk, hogy mely stílusú zenék pontosan meddig, milyen hangerővel és sorrendben szóljanak, sőt össze is keverhetjük a hangokat, például egy számhoz madárcsicsergést rendelhetünk.