Ma. Három időpontban, három

helyszínen megfoghatod a béka farkát, és együtt pisloghatsz velünk, hogy szerencséd legyen az új évben.

 

Pepe és Peppína táskája sem lesz üres, a szilveszteri játékunk résztvevői között „hóbékákat” a Kocsonyafesztivál kabalafiguráját sorsoljuk ki.
Nézd az oldalt, hogy tudd, mikor és hol találkozhatsz velünk.

Első állomás: helyszíne Miskolc közigazgatásának szimbolikus új épülete – tervezője Viszlai József, építés kezdete: 2009.
időpontja: ebben az órában adta át Rózsa Edit személyesen a jelenlegi polgármesternek, Kriza Ákosnak a 2014. évi Kocsonyafesztivál területfoglalási engedélyét, amelyre azóta is várnak.

Második állomás: Most sokan híján vagyunk ennek, hiába van a közelében Fedor Vilmos kezdeményezésére állított szobor, az életmentőknek emléket állító szobor
időpontja: minden évben ebben az órában indult a Kocsonyafesztivál farsangi menete.

Harmadik állomás: helyszíne: Miskolc legszebb terasza – épült 2005-ben, közelében a Kocsonyafesztiválra kitalált egyedülálló ital, a KORTY lelőhelye
Időpontja: abban az órában, amelyik megegyezik azzal a nappal, amikor a polgármester a szervezőknek küldött decemberi levelében tájékoztatást ad arról, hogy a szervezők várják türelemmel a beadott területfoglalási engedélykérelmükre a választ, amely megy a maga hivatali útján!