Kirámolták Nótár Mary (28) turnébuszát!

A népszerű énekesnőnek elég pocsékul és stresszesen telt az idei karácsonya, ugyanis 24-én hajnalban feltörték a buszt, amellyel a koncertezni jár, és kiloptak belőle mindent, amire szüksége van egy fellépés alkalmával.Hirdetés

 

A szürke minibusz a Mary háza előtti parkolóban állt, amikor feltörték.

– Kora reggel csengetett be a szomszédom, és közölte, hogy a kocsim ablaka be van törve – idézte fel fel a kellemetlen emléket az énekesnő. – Magamra kaptam a kabátomat, és leszaladtam a ház elé. A jobb hátsó ablakot zúzták be, és mindent elloptak, amit a kocsiban találtak, egy kábelt sem hagytak maguk után. Volt még az autóban két GPS, azokat is ellopták – mondta síri hangon.

– Elvitték az erősítőt, a mikrofonokat, a szintetizátort, a kábeleket meg az állványokat, egyszóval mindent, amit egy élő zenés vagy egy félplaybackes fellépéskor használunk – magyarázta Nótár Mary, aki azonnal hívta a rendőrséget, ahogy meglátta a kifosztott buszt.

– Pár perc alatt kiértek, és elkezdték a helyszínelést. Nyilván többen lehettek, hiszen egy ember nem bír el ennyi cuccot, az erősítőt meg sem lehet emelni egyedül. A rendőrök azt mondták, téglával törhették be az ablakot, nem voltak valami kíméletesek – nyilatkozta a Blikknek az énekeső. Mary természetesen feljelentést is tett. A miskolci hatóságok ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

Ha végzünk egy kis fejszámolást, a Maryt ért kár alighanem legalább egymillió forint, vagy annál is több. Cikk itt.