Conrad Murray Minden este fogtam a nemi szervét,

hogy a katétert beillesszem, ugyanis este vizelettartási problémákkal küszködött” – nyilatkozta Michael Jackson egykori orvosa, Conrad Murray a „Mail on Sunday”-nek. „Mindig sötét nadrágot hordott, mert minden mosdólátogatás után még órákon át csöpögött.” Ezen kijelentések után azonban még mindig volt mondandója a férfinek. „Michael nem tudta, hogyan kell használni egy óvszert, így nekem kellett ráhúznom.”

Ezen kívül Michael állítólag azt is bevallotta neki, hogy egyik gyermeknek sem ő az apja. Sőt mi több, mindhárman másik férfitől származnak. Édesanyjukkal, Debbie Rowe-val sem feküdt le soha Michael. Az interjúban Murray egy olyan férfinek ábrázolja a világsztárt, aki teljesen zavart, így például megtiltotta a házvezetőnőknek, hogy hozzáérjenek az alsónadrágjaihoz, ugyanis attól rettegett, hogy ellopják a piszkos alsókat és eladják. Ezen kívül Jackson azt állította, hogy amikor el volt kábítva, akkor az egyik orvosa szexuálisan molesztálta.

Conrad Murray, aki október 28-a óta van újra szabadlábon, természetesen az énekes halálának napjáról is nyilatkozott: „Nem én öltem meg Michael Jacksont. Kábítószerfüggő volt. Michael Jackson ölte meg véletlenül Michael Jacksont. Szerintem felébredt és az elrejtett készleteiből beadott magának egy adag propofolt. Ezt túl gyorsan tette, így megállt a szíve.” A bíróság ezt másképp látta, így két év börtönre ítélte Conrad Murrayt.