Ha igaz a hír és nem kacsa a

z egész, Vácszentlászlón egy férfit gyilkossággal vádoltak meg, amiatt ugyanis, hogy fagyállót tett a SAJÁT borába és emiatt halt meg a pincéjébe behatoló és onnan a mérgezett borból ivó betörő. 

 

Ami széknek látszik emberek, az szék. Nem űrfegyver, vagy négylábú szörnyeteg. Nem tudom mi van emögött az ügy mögött, szerintem a jogot túljogászkodó, túlértelmező nyomozók, ügyészek, politika? Ostoba emberek? Kinek akartok megfelelni? Nem élünk normális világban, tisztelt Hölgyeim és Uraim, ha ezt a vácszentlászlói férfit megvádolták bármivel is.
Példák erre a hülyeségre még: a hozzád betörő férfi kifelé menet fent akad a kerítéseden, ami miatt megsérül és vérmérgezésben meghal. Ha ez Vácszentlászlón történne, ott megvádolnának téged, hogy direkt olyan kerítést építettél, amivel a betörő életét ki lehet oltani.
Második példa az ostobaságotokra: a hozzád betörő iszik egy régi vodkásüvegből, amibe te a maradék szintetikus hígítód töltötted át. Meghal. Téged ha Vácszentlászlón élnél letartóztatnak gyilkosság vádjával. De gyanítom, hogy az öreg szakiknál, akiknek még van szerszámos kamrájuk, ezres nagyságrendben fordul elő, hogy maradék vegyszert, permetszert régi üvegekbe töltenek át és tárolnak.
Harmadik példa a hülyeségre és javaslat arra, hogy mihamarabb adjátok vissza a diplomátokat: a kertedben érik a cseresznye, te lepermetezed, a tolvajok bejönnek lecsupaszítják a fádat. Egyikük meghal, mert a permetszer egy kicsit erősebb volt és nem bírta szegénynek a szervezete. Ha Vácszentlászlón élsz, megvádolnak gyilkossággal.
De Magyarországon nem a betörőt vádolják, ha betör valahová, eltulajdonít valamit, és ezzel emberek életét veszélyezteti és ez az ügy még folytatódik. De kit érdekel az állami bürokraták csak egy ügyet látnak, nem pedig egy embert mögötte, akit, most ezzel tönkretesznek. 
Vajon fog-e az állam kártérítést fizetni annak az embernek, akihez betörtek, mert az állam nem tudja megvédeni a tulajdonának biztonságát. Azért fizetünk ugyanis adót, mert az állam cserébe megvéd minket állampolgárokat az erőszakszervezetei által.
Az én értelmezésemben mikor lenne ez gyilkosság? Akkor ha a férfi a mérgezett borával kínálta volna az embereket, amiről ők nem tudhattak előzetesen.

Tisztelt jogalkotók és jogalkalmazók! Végezetül egy kis (ál)pszichológia „magunkfajtáknak”. Mi vehette rá azt az embert, hogy tönkretegye saját borát? Az elkeseredettség. Az ami a kesznyéteni férfit is rávette, hogy a saját tulajdonát megvédje. Itt nem 100 milliókról van szó. Talán éppen ez az. Itt a mindennapi tisztességes munkával megtermelt és előállított termékek védelméről van szó. Ami fölött ezek az emberek napokat verejtékeztek.

Utoljára pedig szeretném megkérdezni a nagytudású jogászokat és rendőröket, hogy lett volna emberhalál, ha nem tör be az az illető és lopja el azt, ami nem az övé? Mi is a válasz? Kicsit hangosabban, nem hallja a média.