A vasárnapi Diósgyőr mérkőzésen is történtek érdekes dolgok… Az MLSZ ellenőr többek között leszedetett egy piros-fehér angol zászlót. – írja az amigeleken.hu.

 

Ezért?

 

 

“Szent György zászlajának használata „helytelen”, mivel a muszlimokat esetleg az évszázadokkal ezelőtti keresztes hadjáratokra emlékeztetheti”

Ennek a politikai túlkorrektségnek normális határ kell szabni!

Különösen egy focimeccsen!

Elég volt.

A politikai túlkorrektség fél lábbal már az Európai Unóban van, legalábbis az Európai Parlament állampolgári jogok bizottsága már megtárgyalta azt a javaslatot, amit a Tolerancia és Kibékülés Európai Tanácsa készített. Ebben egyebek mellett azt javasolják, hogy konkrét lépéseket kell tenni a kirekesztő ideológiák ellen, amelyek felsorolásában – a rasszizmus, antiszemitizmus és idegengyűlölet mellett – ott szerepel az „antifeminizmus” is. Tehát nem csak a szexizmus és a hátrányos megkülönböztetés ellen lépnének fel, hanem bárki ellen, aki megkérdőjelezi a feminista ideológiát.

Tényleg kell ez nekünk?

forrás

Olvasónk írása:

A Vidi meccsen, bejöttek az ultrák, majd félidőben otthagyták az egészet, elmentek tüntetni a székházhoz. Semmilyen drapit nem engedtek kirakni, se a “nagy-magyart-”, se a Sturm und Drangot mint a múltkor, se a bajtársak drapériát. A vezérszurkoló erre kiüríttette a szektort, hogy mindenki menjen máshova, üres szektorral tiltakozzunk, majd kitették a szektor közepére a letiltott drapikat. 5 perc után mar jöttek is a rendezők, hogy elvegyék, erre mindenki beállt a drapik elé, hogy előbb őket kell elvinni ahhoz. Így nézett ki a szektor:  Forrás: http://ultrasliberi.hu

dio