Posted on 2013-11-23 by 1

 hozzászólásNácinak lenni végletesen egyszerű dolog. Zsidó rossz, árpádsáv jó. Cigány rossz, gárda jó. Folytathatnánk a sort a végtelenségig, a lényeg: nácinak lenni vonzó életforma, hiszen éppen a gondolkodás által jelentett kihívástól óvja meg a szimpatizánsokat. A rendszerben anomáliák nem férnek be, ha példának okáért zsidó, akkor hogyan is lehetne jó? A rosszabbik:com új listáján -két részletben- tíz olyan izgalmas tényt közülnk, amitől garantáltan leolvadnak a jobbikos (magyarhajnalos) biztosítékok a nácik egyszerű agyában.

10. Jézus zsidó volt

"És mikor betölt a nyolcz nap, hogy a kis gyermeket körülmetéljék, nevezék az ő nevét Jézusnak, a mint őt az angyal nevezte, mielőtt fogantatott volna anyja méhében." /Lukács evangéliuma 2,21/
Ha rögtön egy nagyágyúval akar kezdeni, keverje a lapokat úgy, hogy a kereszténységre terelődjön a szó (ez nem lesz nehéz), majd dobja az asztalra az aduászt: a vallásalapító akkora zsidó volt, mint MakótólJeruzsálem. Muhaha. A hatás garantált, ha mondandójába a kuruc-in-fosról ismert, a zsidósághoz kapcsolódó ‘epitenon ornamens’-eket is beveti a ‘kilincsorrú’-tól a ‘metélt tésztá’-ig bezárólag. Egyes – valóságtól nem is olyan nagyon elrugaszkodott – magyarázatok szerint az egyébként a történet tetszőlegesen kiválasztott evangéliumban rögzített eredeti verziójához képest azért ábrázolják a kereszteken Jézust szolid ágyékkötővel (a teljes mezítelenség helyett), nehogy az européer zsidógyűlölő közeg szembesüljön a nyilvánvaló ténnyel, miszerint a Megváltójuk bizony rendes zsidó emberhez méltóan körül volt metélve.

9. Zsidó származású, de magyar költők megindítóan szép hazafias verseket írtak, szittyanáci véreink ellenben szimplán szarokat

A példa kedvéért nézzük az alábbi kettőt:

Radnóti Miklós: Nem tudhatom…

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, vöröslő fájdalom.
Wass Albert: Erdélyi hitvallás

 

Uram, én hiszek Tebenned, egy örök Istenben,
és hiszem azt, hogy igazságos vagy,
bár emberi elmémmel megérteni nem tudom
igazságodnak szörnyű módszerét.
Hiszek jóságodban is,
bár szemem csak gonoszat lát,
amikor Erdély felé tekint.

8. Évekig erőszakolta saját lányát a gárdista, a 14 éves gyereket még abortuszra is rákényszerítette

Ha egy igazán gyomorforgató történettel akar előhozakodni, forduljon a gárdához. A szent, nemzetmentő társaság minden, csak nem szent, és a nemzetet is inkább veszti semmint menti. Jobbikos ismerősei szerint N. Levente “jó gárdista” volt, ami nem is csoda, tervei közt szerepelt a “buzifesztivál” lángszóróval történő meglátogatása illetve egy olyan gép megalkotása is, ami cigányokból kutyaeledelt készít. Ja, és éveken keresztül, felesége segítségével erőszakolta a saját lányát. Az első eset akkor történ, amikor a gyerek még 14 éves(!) volt. Hányinger, de nyilván meg lehet neki bocsátani, hiszen az a fontos, hogy utálta a cigányokat…
Megjegyzés: mielőtt a jólértesült jobbikos bérkommeterek közül bárki is bagatellizálni próbálná a szóban forgó (úri)embernek nehezen nevezhető állat fontosságát a szervezeten belül, felhívjuk figyelmét a következő mondatra a cikken belül: “Információink szerint a szülők korábban felesküdtek gárdistának a Magyar Gárda Hősök terén rendezett avatásán, valamint szoros és családilag is jó kapcsolatot tartottak fenn a gárda vezetőivel, illetve érintkeztek Vona Gábor Jobbik-elnökkel is.”

7. DNS vizsgálat

Ha igazán zavarba akarja ejteni az illető jobbikost (nácit), akkor invitálja el kedélyesen egy DNS vizsgálatra. A Kárpáthon akkora olvasztótégely, mint az Atlanti óceán túlpartja, felsorolni is sok, de német, szlovák, horvát, román, szerb, szlovén, ukrán, bolgár, lengyel, örmény, ruszin, zsidó, cigány népekkel hagyományosan, újabban görög, afrikai, ázsiai néppel is keveredünk. Ha szerencséje van, és kéznél van egy kamera (esetleg stúdió), az eredmény várhatóan legalább ennyire vicces lesz:

 

6. Közel-Keleten minden ország zsidóbérenc

Ez csak a műveltebb, de legalábbis minimális külpolitikai érdeklődéssel bíró nácik (jobbikosok) esetén működik. Az ilyen arról ismerszik meg, hogy van kedvenc mohamedán többségű állama – kinek Törökország, kinek Irán, mások a szaúdi olajpénzekre esküsznek -, márpedig ez akkora ziccer, ami mellett kár volna csak úgy elsétálni. Ugyanis zsidóbérenc az összes. Mármint attól függ, hogy kitől kérdezzük: a szír vezetés a törökök szerint, a török vezetés meg a keményvonalasabb, vahhábita országok szerint. Szerencsétlen palesztin menekültek nagyjából mindenkit zsidóbérencnek tartanak a Muzulmán Testvériség emberein kívül, oly annyira, hogy egész a közel múltig még saját magukat is: a Hamaszos terroristák a Fatah terroristáit, amazok meg emezeket. Gyönyörű, egységbe forrt, szép új világ, az emberi civilizáció valódi fáklyavivői ezek, no.