Bajnai Gordontól a HírTV

 

azt kérdezte, hogy miért az izraeli befektetők és miért nem a magyar állam oldalán tanúskodik a sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt indított kártérítési perben.

 

 

 

 

A volt kormányfő nem reagált, de egyik testőre félrelökte a Bajnai távozását rögzítő operatőrt, majd amikor észrevette, hogy a történteket a HírTV operatőre is észlelte, kezével takarta el a kamerát.

A csatorna operatőre rögzítette is az incidenst.

„Mi ezt a kampányt, ami már Magyarországon lényegében folyamatosan folyik, állandó megfélemlített légkörben csináljuk. Minden alkalommal, amikor vidéken vagyunk, szervezett, agresszív tüntetőkkel kell találkoznunk, ami egyébként az ottani embereket rendkívül módon sokkolja. Nyilvánvalóan ez a cél” – reagált a HírTV szerint a történtekre Szelényi Zsuzsanna, az Együtt 2014 elnökségi tagja.

„A bajai kampány olyan elképesztő agresszív körülmények között és olyan megfélemlítő módszerekkel zajlott, ami soha nem volt még Magyarországon, és ez az a kontextus, amiben mi élünk. Előfordul időnként, hogy védelemre szorulunk” – tette hozzá az Együtt 2014 elnökségi tagja.