A média kedvence dr.Zsiga Marcell

országgyűlési képviselő,miskolci alpolgármester de táma volt már, hogy  a képviselő családtagjai is meglehetősen jó pozíciókat szereztek a FIDESZ miskolci hatalomra jutásával.

 

Hirtelen Zsiga Zoltán a testvér  korábban senki által nem ismert kosárlabdaedzői karrierje is felfelé ívelt, hiszen a Miskolci Sportiskolában betöltött tréneri tevékenysége mellett a DVTK női NB I-es kosárlabdacsapatának a pályaedzője is ő lett, a Miskolci Szabadidőközpontban kapott sportszervezői „munkája” mellett.
Hogyan tudta ezeket időben és fizikailag ellátni? Könnyen,mert a DVTK-nál az edzések és a mérkőzések lebonyolítása közben szinte semmit sem bíztak rá, ez rögtön látszott azoknak, akik rendszeresen látogatták a tréningeket és meccseket!Állítólag ezt nehezményezte is Zoltán.

Nem fáradt el azért sem,mert bár az „edzői munkája” és a sportszervezői feladatai sokszor estek egybe, a Szabadidőközpont erre az időszakra biztosította Zsiga Zoltánt helyettesítését.

Mindenesetre a most zajló bajnokságban úgy tűnik nem láthatjuk Zsiga Zoltán-t a DVTK mellett.  Valószínűleg meghallgatták a vezetőedző kéréseit és Zsiga Zoltán egy darabig úgy tűnt, hogy a junior csapat edzője lesz.
Nem lett, ugyanis a hírek arról szólnak,hogy a junior csapat tagjai és szüleik levélben fordultak a DVTK irányítóihoz.
 Időközben mellékesen Áronnét a diósgyőri kosaras ikont is eltávolította a miskolci kosárlabdából, aki meg sem állt Ceglédig.
Ezek után, hol van most Zsiga Zoltán?  Győrben, azt mondják ő lesz a másodedzője a buszbaleset után újjászervezett női kosaras csapatnak! Mégiscsak igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy Zsiga Marcellt Szíjjártó Péter nem engedi a süllyesztőbe!