Sebestyén László egy kiváló politikus, és ha igazgatóként jól végezte a dolgát, főmérnökként is biztosan ugyanez a helyzet

Kazincbarcika lényegesen olcsóbban

 – 20-30%-kal kevesebbért – jut ugyanahhoz az ivóvízhez, amihez Ózd, és ez így igazságos-e? Ezenkívül Sebestyén László országgyűlési képviselő, a Fidesz B.-A.-Z. megyei elnöke az Észak-magyarországi Regionális Vízművek Zrt. (ÉRV) egyik igazgatója volt, amíg az Országgyűlés úgy nem döntött, hogy képviselő nem tölthet be igazgatói állást állami cégnél. Ekkor Sebestyén a cég szolgáltatási főmérnöke lett, ám egymilliós fizetése, amihez 80% prémium és 50% ruhapénz társul, továbbra is megmaradt. Az a vezető, aki hetente két napot a parlamentben ül és ellátja a pártelnöki tisztséget, hogyan tudja maradéktalanul elvégezni a cégben vállalt munkát? Miért kell pártállásokat megfizettetni a fogyasztókkal? – tettük fel a kérdést.

 

 

Sebestyén László egy kiváló politikus, és ha igazgatóként jól végezte a dolgát, főmérnökként is biztosan ugyanez a helyzet mondta Fazekas Sándor a hvg-hu-nak. (archív fotó)