Laszlo NemethAz esemény

 beállításai
1975 Szeptember 30.-án államilag támogatott erőszakos cselekmény következtében a tengerbe zuhant a Magyar Légiforgalmi vállalat HA-LCI lajstromjelü repülőgépe. Az elkövetők törvénytelen eszközökkel semmisitették meg a szintén törvénytelen célokra is használt repülőgépet. Az ártatlan áldozatoknak 50 + 1 polgári utasnak és a 10 fős személyzetnek esélyük sem volt védekezésre. Köztük feleségemnek a 24 éves Tallér Ágnesnek.
15 esztendeje küzdök a magyar elhunytak földi maradványainak hazahozataláért. Nem kártéritésért, valamint azért hogy a hamis fabrikált vizsgálati jegyzőkönyv helyett egy korrekt születhessen erkölcsileg elismerve az elhunytak által hozott áldozat nagyságát.
Magyar állampolgárokról van elsősorban szó, akiket magyar állampolgárok küldtek az értelmetlen halálba, majd a tragédiából szintén magyar állampolgárok huztak hasznot.
A szögesdrót átvágása óta nem egy „rendszerváltott” magyar politikus akadályozta meg a háborus büncselekmény tisztázását. Más „szabadon választott” politikus udvarias levélben fejezte ki együttérzését de tenni semmit, egyik sem tett, illetve csak akkor hajlandok ha 90 év feletti egykori magyar honvédség katonáit kell a II világháboruban történtekért felelőségre vonni.
Álljon itt örök szégyentáblámon azoknak a magyaroknak a neve akik tehettek volna valamit akkor és most, de gyilkosok cinkosai. Háborus büncselekményekből szándékos anyagi haszonszerzés, valamint háborus bünselekmények feltárásának akadályozása, nemzetközi törvényszéki kategória. Valahogy ez nem jut el a Széchenyi rakparti urak tudatáig.
1975-ben a vizsgáló bizottság kiutazik, benne teljesen törvénytelenül az Állami Biztosító embere akinek célja olyan jelentés hogy a biztosítási összeg valutában megszerezhető legyen. Az elhunytakat Ők is megtekintik a hullaházban és erről titkos táviratban jelentenek Budapestre. Nyugati hirszerzés dekódolja a táviratokat amit a Magyar KM ma is őriz.
A címzettek:
Marjai elvtárs majd minden Berecz elvtárs kezén megy át utban a PB felé.
A PB titkárság 1975-ben : Kádár, Biszku, Gyenes, Győri, Németh, Óvári, Pullai ,
A PB tagjai 1975-ben: Aczél, Apró, Benke, Biszku, Fock , Gáspár, Kádár, Lázár, Maróthy, Nemes, Németh, Óváry, Sarlós.
A magyarok akik nevüket adták ehhez a szégyenletes ügyhöz kollégáik barátaik halálának eltussolásához:, Jánovszky László , Dr Halm Tibor , Csallóközi Miklós, Dr Stoklász , dr Toth Sándor ügyész, Egressy István.
A hátramaradottaknak a „senkit nem találtunk a lezuhanás oka ismeretlen” variáciot mondják (döbbenet de ez a jelenlegi magyar kormány álláspontja mindannak ellenére hogy amikor ellenzékben voltak kétszer szavaztak a kivizsgálás melett a parlamentben, igaz a szocialisták leszavazták őket SZDSZ nyomásra.) 1975-ben BM megfigyelés alá helyezi a hozzátartozókat és él a fizikai fenyegetés eszközével is. A rendszerváltás után Szilvássy titokminiszter rendel el megfigyeltetést és vizsgálatot az ügyben majd az ereményt titkositatja. 1975-óta minden átöröklödött a Széchenyi rakparton.

 

 

Uzonyi Tamás.
( A biztoító érintett vezetője, ma 2013-ban a magyar pénzvilág a bankárszöverség rendszerváltás után életmü dijjal kitüntetett embere). Teljesen jogtalanul a bizottságban résztvesz Bejrutban Cél hogy az eredmény olyan legyen hogy a biztositó fizessen.
A jelentés elkészül, és ennek alapján a pénz egy része eléri a MALÉV-t. A többi eltünik. A családtagoknak gyorsan kifizetik a személyi biztosítás összegét Uzonyi minden okmányt saját páncéljában őriz soha senkinek nem ad betekintést, minden interviewt elutasit az ügyben és fenyeget mindenkit.

A szégyentáblát folytatni fogom nevekkel és tetteikkel. Ma viszont emlékezem azokra akiket az egymást követő Magyar Kormányzatok feledni akarnak.