Vádat emelt a megyei főügyészség

 emberölés bűntette elkövetése miatt egy 53 éves nővel szemben a közelmúltban.
A vádlott masszőrként dolgozott a Miskolcon egy szépségszalonban. A vád szerint 2011 augusztusának utolsó napján, a reggeli órákban munkahelyén nézeteltérésbe keveredett a szomszédban lakó, 86 éves nővel, aki számon kérte tőle, hogy reklámtábláját hogyan helyezte el.
A vádlott nő test szerte bántalmazta, kis-közepes erővel ütlegelte a 86 éves sértettet, rátérdelt vagy megtaposta, majd egy vékony zsinórral megfojtotta.
A vádlott a holttestet a szépségszalon masszázshelyiségében hagyta, felmosta a padlót, majd a Búza téri Kertész Áruházban vásárolt egy takarófóliát és egy tekercs ragasztószalagot, illetve egy felmosó fejet. Visszament a szépségszalonba, és takarófóliába csomagolta a holttestet, amit az épület első emeletén, a lépcsőházban helyezte el. Másnap hajnali 6 óra körüli találták meg az épületbe dolgozni érkezők, ők értesítették a rendőrséget.
A sértetten testszerte bevérzéseket, testén folyékony vért, a nyakon a zsinegelés nyomait találták, sorozat bordatörést állapítottak meg, ezek hosszas bántalmazásra utalnak. A sértett sérülései életében keletkeztek és orvosszakértői szempontból egyértelműen idegenkezűségre utalnak.
A vádlott tagadta a cselekmény elkövetését. A főügyészség határozott tartamú börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Miskolci Törvényszéknek. Öttől 15 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.