Az RTL Klub visszatérő sorozatai mellett új szériákkal is előrukkol az ősz folyamán. A csatorna egyik nagy dobása A szállító-filmek tévés változata lesz Chris Vance és Osvárt Andrea főszereplésével.

 

 

Az RTL Klub szeptember 22-én este 7 órakor kezdi el sugározni A szállító (The Transporter – The Series) című tévésorozatot. Mindez azt jelenti, hogy a csatorna igencsak bízik a szériában, hiszen eddig ezt a sávot a hosszú évek óta remek nézettséget szállító Cobra 11 bérelte ki, valamint pár éve néhány hétre a Tökéletes célpont. Mindkét sorozat legalább egymillió nézőt ültetett le a képernyő elé, s az elvárás minden bizonnyal most sem kevesebb, hiszen a sorozatot követően az X-Faktor soron következő adása lesz látható, hiszen a valóságshow-t az RTL már nem csak szombatonként fogja sugározni.

A tévés változatban természetesen a Luc Besson producerkedése mellett készült filmek alapját veszi kölcsön, egy sofőrről szól, aki különböző megbízatásokat vállal. Magától értetődően a tévésorozat főszereplője nem Jason Statham, helyette A szökésből is ismert Chris Vance-et láthatjuk. De számunkra az talán fontosabb, hogy az egyik női főszereplőt Osvárt Andrea alakítja.