Alighanem egész életére kimerítette a szerencseadagját az a fiatalember, akit az Amtrak robogó szerelvénye kapott telibe.

Péntek reggel egy 22 éves indianai fiatalember sétálgatott a sínek között, fülében egy mp3 lejátszó által szolgáltatott muzsikával, amikor az Amtrak szerelvénye 110 mph-s sebességgel hátba vágta, melynek hatására, 7 méterrel repült odébb.

A Darryle See névre hallgató illető ennek ellenére megúszta az egész sztorit mindössze néhány csonttöréssel, holott egy ilyen találkozó az esetek 99 százalékában egyértelmű elhalálozással járna. Darryle az egyik michigani vonalon lépkedett mit sem sejtve, amikor a chicagói vonat eltrafálta, mondta Maj. John Boyd, a LaPorte County Police-tól. Habár a vonat vezetője többszöri kürtöléssel próbálta a lézengő figyelmét felhívni a közeledtére, a későbbi sérült ezt nem hallotta, mivel zenét hallgatott.

A kalauz szerint telitalálat volt, és senki nem érti, hogy See miként élhette túl így, a becsapódáshoz képest csekély sérülésekkel. John Boyd is azt mondta, hogy az elmúlt 20 évben nem találkozott olyan vonatgázolással, melyben az eltalált illető túlélte volna a találkozást. „Teljesen hihetetlen. Rengeteg embert láttam már, akit vonat gázolt el és tudom, hogy nem szép látvány. A helyszínre érve nem is gondoltam volna, hogy See a sérült”, mondta Boyd az NBC Chicagónak.
www.atv.hu