A Debrecen simán, 4-0-ra  győzött a Diósgyőr ellen az OTP Bank Liga 3. fordulójának csúcsrangadóján, így egyelőre két ponttal a 12. helyen áll a tabellán. Nem csoda, hogy az őszinteségéről ismert vezetőedző, Tomiszlav Szivics kifakadt a meccs után.

„Sajnos másfél hónapja beszélek arról, hogy mit kellene tenni, de semmi nem történt. Van egy pár ember, akiknek jobban kell szégyellniük magukat, mint nekem. Én is szégyellem magam, mert a szurkolók, akik kijöttek, sokkal többet érdemeltek, mint amit kaptak tőlünk. Nem akarok ennél többet mondani, lesz erre idő az öltözőn belül. Azt, hogy sok munka lesz, mondtam, amikor jöttem. Az, hogy többet kellett volna igazolnunk, mint amennyit tettünk, szintén bebizonyosodott. Szóval van itt miről beszélni az ajtón belül” – mondta a Duna Tv műsorában a vezetőedző.

 

Kivel (vagy kivel nem) elégedetlen Tomiszlav Szivics? – Fotó: dvtk.eu

 

Úgy tűnik, sokaknak üzent egyszerre, és nem csak a játékosoknak.

Az elsődleges címzettek persze nyilvánvalóan ők, akik közül a hírek szerint néhányan milliós nagyságrendben kapják a fizetésüket, de csak a 10. helyet tudták tavaly megszerezni a bajnokságban. Elfogyasztottak, felőröltek három edzőt, akik közül ketten még viszonylag jó eredményekre is képesek voltak velük, mégis inkább a távozást (a menekülést?) választották.

Nyártól a keménységéről, céltudatosságáról is ismert Tomiszlav Szivics irányítja a munkájukat, de máris kérdéses, hogy meddig.