Rasszizmus és a görbe tükör.
A rasszizmus 20. századi jelentése: A FEHÉR ember nem szereti a nem fehér embereket. A bizonyosan ebből a bizniszből igen jól élő emberek azt mantrázzák, hogy az rossz. Értéke negatív.

 

Rasszizmust kiált a primitív ember, amikor bármilyen sérelem éri a nem fehér embert. Teszem föl pofon vágják, mert lopott vagy mert nem fizet azért, aminek ára van. Vagy mert finoman mondva nem civilizált módon viselkedik.
A rasszizmus viszont nem jelenti azt, amikor egy nem fehér megver azért egy fehért, mert ő fehér. Arra még nem találtak fogalmat. Tessék jogászok, politológusok, kriminológusok, nyelvészek kitalálni a szót rá. „Candidizmus, planizmus… „
Furcsa világot élünk. Jó lenne tisztába lenni az alapvető fogalmakkal, mert keverednek. Ki kellene állni az esőbe, hogy tudjuk mit jelent az amikor esik az eső és akkor azt mondani, hogy esik. Ennyi.

A római definíció újra megáll a lábán, mert ők azt írták erről a vidékről, hogy Barbaricum. Mire gondolhattak, amikor így nevezték ezt a földet? A mostoha környezetre? Az itt lakók kinézetére? Az itt lakók viselkedésére? Persze mindenki tudja a jelentését a szónak.

A miskolci Selyemréti strandon egy kazincbarcikai illetőségű „szavazópolgár” a gyerekmedence lábmosóvízébe samponnal mosta a haját. Az úszómester odamenvén kérve őt, hogy hagyja abba ezt a cselekvést, mert az a fürdő szabályzatába ütközik. De az a férfi ezt merő kötekedésnek, zaklatásnak vélte és tudatosítván, hogy joga ott csak neki van egy husánggal jól fejbe verte az uszoda dolgozóját. A sztori itt elakad, eddig volt érdekes a médiának. Majd kihívták a rendőrséget és előállították a férfit. Szerencsére. Olvasni, hogy pik-pakk ítéletet is hoztak az ügyben. Egy szóbeli dádával megúszta az elkövető, mert egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az „a homo barcikaiensis vagy barcikapithecus” rendszertanilag még el nem döntött.

De ebben az EURÓPÁban nem illik ÉRTELMISÉGInek megkülböztetni, csak általánosan emberről beszélni. Mikor lesz az, hogy valami civilizációs feltételhez kötik a politikai, választói, választhatósági jogok gyakorlását. A bírósági ítéletek ha normális világban élnénk azzal kezdődnének, hogy minimum öt évre eltiltják politikai jogainak gyakorlásától a vádlottat.
Vajon az emberi hülyeség meddig fog fejlődni még? Csodálkoztok, hogy alacsony a magyarok gyerekvállalási kedve. Hová, milyen földre szülje a nő a gyerekét? Ez az egyedüli önvédelem. Nyilván nem véletlen.