A fiatalember szeptemberben

 feleségül veszi Orbán Ráhelt – adta hírül a Blikk.

 

A szeptember eleji lagzit a vőlegény családjának felcsúti birtokán tartják, Orbánék háza túl kicsi lenne az ünnepséghez. Hajnalig tartó traktát terveznek, birkát, disznót, borjút vágnak le. A zenét illetően a miniszterelnök örömapa ragaszkodik egy helyi cigánybandához, a fiatalok majd a tanya másik végében szórakoznak a saját zenéjükre – mondta. Sok vendéget hívtak a lakodalomba, de újságírók nem mehetnek be. Ráhel barátnője lesz a tanú, a három kisebb Orbán-lány pedig a koszorúslány.

Mint arról a Népszabadság információi alapján a hvg.hu is beszámolt idén februárban, a felcsúti Tiborcz család engedély nélkül vágatott ki fákat egy természetvédelmi területen, a Tiborcz Lovas Klub mellett. A cikkből az is kiderül, az erdő melletti 157 hektárnyi szántót a Nemzeti Földalapkezelő bicskei állami földbérletpályázatán nyerte el húsz évre Orbán Ráhel leendő sógornője, Tiborcz Eszter.

A vőlegény, Tiborcz István a Közgép leányvállalatának, az E-OS Innovatív Zrt.-nek az igazgatósági tagja. A harmadik Tiborcz-gyerek, Péter 2006-tól 2010-ig a Fejér Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke volt, jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikai tanácsadója.

A Tiborcz-gyerekek édesapja orvos, jól működő gazdaságuk van – ezt maga Orbán Viktor mondta a Blikknek. hvg.hu