Megerőszakolt egy nőt, elfogták, de elengedték, így megerőszakolta még egyszer, megint elfogták, és most kapott kilenc évet. Hülye mese egy hülye rendszerről.

 

De ez sajnos a valóság. Jogerősen kilenc év szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Törvényszék azt a férfit, aki kétszer is megerőszakolta ugyan azt a fiatalkorú lányt – írta meg a bama.hu.

A kegyetlen, perverz bűnöző Magyarteleken követte el az erőszakot, még 2009-ben. A bíróság megállapította, hogy a helybeli férfi egyik éjszaka lesben állva várta a lányt, majd késsel elé ugrott, és hazáig kísérte – így végül a saját ágyában erőszakolta meg áldozatát.

A bűncselekmény után nyomozás indult, a rendőrség meg is találta az elkövetőt. Előzetes letartóztatásba került, ám halálbüntetés helyett szabadlábon védekezhetett. Míg a bűntetőeljárása papíron folyt, 2010-ben az erőszakoló minden gond nélkül újra elkapta korábbi áldozatát, és ismét megerőszakolta. A rendőrségnek talán ez után eshetett le a tantusz, hogy egy erőszakolót nem kellene hazaengedni miután aláírt két papírt és megette a fogdában neki osztott menzakaját.

Tárgyalásain a bűnöző csak az első erőszakot ismerte be, a másodikat tagadta. A bíróság ennek ellenére bizonyítottnak találta mindkét esetet, majd úgy döntött, kilenc évet biztosítanak a kétszer megerőszakolt nőnek, hogy költözzön jó messzire Magyarországról.

bama.hu – alfahir.hu