A rendőrség eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló információk szerint Tiszaújvárosban egy szórakozóhely előtti területen 2013. június 7-én 02.40 óra körüli időben Sz. Zoltán 34 éves, R. Mária 26 éves körömi lakosok és H. Dávid 21 éves, valamint H. László 28 éves tiszaújvárosi lakosok, illetve C. Csaba 40 éves sajóörösi lakos előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A cselekmény során az egyik garázda férfi megsérült. Az elkövetőket a kiérkező rendőrjárőrök elfogták és előállították.
Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy 31 éves mezőkövesdi férfi vezette tehergépkocsiját a város belterületén. A sofőr az egyik utcába szándékozott bekanyarodni, melynek során az úttest jobb oldali szélén lehaladt és egy családi ház gyalogos bejárójának beton gyámjának ütközött. A baleset következtében a sofőr megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. Az elsődleges vizsgálatok szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.