Csaknem az életébe került , hogy hagyta félrevezetni magát. A sikeres vállalkozót az a fényevőguru kerítette hatalmába, aki – Lajcsi állítása szerint – a másfél éves babáját halálra éheztető családdal is kapcsolatban állt. A trombitaművész az utolsó pillanatban kiszállt, azonban azóta is folyamatos kezelésre szorul.

 

A lakodalmas műfaj egyik legsikeresebb sztárja állandó súlyproblémái miatt természetgyógyászhoz fordult. Egy megszállott fényevővel hozta össze a sors, aki azt tanácsolta neki, csak ízesített folyadékot fogyasszon, és táplálkozzon a fény energiájával. Galambos bízott a sarlatánban, és betartotta az előírásait.

– Amikor 86 kilogrammra fogytam le 2010 tájékán, egy vidéki fellépésen elkezdtem rángatózni. Halálfélelmem volt. Azonnal felkerestünk egy klinikát, ahol a vérvétel után azt mondták, a szervezetem teljesen kiürült, s ha tovább folytatom a koplalást, az az életembe kerül. A fényevő, akihez jártam, s akitől ilyen jellegű könyveket kaptam, azt mondta, ne foglalkozzam az orvosokkal, kövessem a tanácsait, mert a fény igenis elegendő táplálék – idézte fel a kis híján tragédiába torkolló történetet a híres trombitaművész, és hozzátette: szerencsére aggódó családjára és orvosára hallgatott. Ennek köszönheti, hogy még életben van. Maradt valami azonban, ami örökre emlékeztetni fogja a fény­evőgurura.

– Sajnos a szervezetem megbosszulta a koplalást. Egy olyan gyógyíthatatlan mozgásszervi betegséget szereztem, amely folyamatos orvosi ellátást igényel. Hogy mi az, arról nem szeretnék beszélni. Titokban tartom, még a kezelésekre is külföldre járok – folytatta Lajcsi. A zenész információiszerint az őt behálózó fényevőguru azzal a gazdag agárdi családdal is kapcsolatban állt, akik most előzetes letartóztatásban vannak gyermekük kiéheztetéséért. blikk.hu