A vasárnapi, Debrecen–Ferencváros NB I.-s bajnoki után jelent meg az egyik közösségi oldalon az a videó, amelyen egy kilencéves kislány látható, aki a készenléti rendőrség beavatkozása után sérült meg, ugyanis a könnygáz, amelyet a rendőrség használt, a kislány szemébe ment.

Az eset kapcsán a Ferencvárosi Torna Club tájékoztatást kért a rendőrségtől és a klub honlapján, afradi.hu-n az alábbi közleményt jelentette meg: „A hétvégi Debrecen-FTC (2-3) bajnoki mérkőzést követően klubunk sajnálattal értesült arról, hogy – egyelőre még ismeretlen okból – rendőrségi beavatkozás történt, aminek következtében több szurkolónk – köztük egy fiatalkorú kislány is – rosszul lett.”

„A Ferencvárosi Torna Club vizsgálatot kezdeményezett, és bekérte saját biztonsági szolgálata beszámolóját az üggyel kapcsolatban. Ezen túl a klub írásbeli tájékoztatót kér a rendőrségtől a beavatkozás okáról.

„A Ferencvárosi Torna Club sajnálatát fejezi ki a történtek miatt és támogatásáról biztosítja az érintett kislányt és családját.” index.hu