Börtönre ítélték mindkét apá t Spanyolországban, miután kiderült, hogy „kicserélték” a lányaikat, így mindketten szexuális visszaélést követtek el az alig iskoláskorba lépett gyerekek ellen.

8 és 10 év börtönre ítélték azt a két perverz férfit egy spanyol bíróságon, akik saját, 6 és 7 éves lányaikat „kicserélték”, majd szexuálisan visszaéltek a helyzettel. Az anyák ellen ugyanakkor ejtették a vádakat, mivel nem nyert bizonyítást, hogy ők valóban észrevették, mi folyik a házukban. A gyerekek cseréje mindazonáltal azért nem volt feltűnő, mert a két család ugyanabban a panellakásban lakott, ráadásul a lányok is és szüleik is jó barátságot ápoltak – számolt be az austriantimes.at című oszták hírhonlap.

A tárgyaláson nyilvánosságra került részletek szerint a csere nem az első molesztálás előtt történt. Az egyik apa szexuálisan közeledett a másik gyermekéhez, ám amikor ez kiderült, a kislány apja nem jelentette az esetet a hatóságoknak, hanem ő kezdeményezte, hogy „kölcsönkaphassa” a másik kislányt, amolyan szemet szemért alapon és minden ment volna tovább