A Magyar Fórum borsodi különszáma  – amely, úgy két héttel ezelőtt  minden miskolci postaládába eljutott – ugyanis nemcsak az anyalap régi jó szokása szerint zsidózik és szidja a baloldalt, hanem támadja a Jobbikot is. Több cikkben is előszedik Szegedi Csanád ügyét, írnak a Jobbik egyéb zűrös dolgairól, van, ahol egyenesen azt állítják, hogy a Jobbikot az MSZP pénzeli.

 

Ami ennél azért érdekesebb, hogy a Magyar Fórum borsodi különszáma lelkesen menedzseli a Fideszt. Megújulnak Miskolc ékességei címmel például Pfliegler Péter miskolci alpolgármesterrel készítettek interjút, közkinccsé tették a szenzációt, miszerint Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke kínai befektetőkkel tárgyalt, vagy azt, hogy Borsodban is rend van, mert arlói uzsorások ellen indítottak eljárást a rendőrök. Szerepel még a lapban maga Kriza Ákos miskolci polgármester is, amint éppen átadja a Pannergy Zrt. – még a szocialista városvezetés idején elindított – geotermikus beruházásának első szakaszát (anélkül írnak erről persze, hogy megemlítenék a szocialista előtörténetet).

A lap impresszumában egyébként semmiféle információ nincs arról, hogy a Fidesz megbízásából készült volna a különszám. Ami viszont szerepel benne, az minden Magyar Fórumban benne van. Lapalapító: Csurka István.