Több mint 50 rendőr  vett részt a hétfőn, Egerszalókon történt brutális rablógyilkosságnyomozásában. A tragédia helyszínén, kedden is zajlik a nyomok rögzítése és az információk értékelése – értesült a HavariaPress.

Az elmúlt öt évben példa nélkül álló brutális rablógyilkosság történt hétfőn, Egerszalókon. Egy idős házaspárra törtek rá otthonában az egyelőre ismeretlen rablók. A mozgáskorlátozott asszonyt és férjét megverték, majd megkötözték. A rablók átkutatták a lakást, majd távoztak. A bántalmazásba a férfi belehalt, feleségét – miután kiszabadult – a mentők kórházba szállították. A bejelentés napján több mint 50 rendőr vett részt az elsődleges intézkedésekben.

 

A tragédia helyszínén, kedden is folyamatosan zajlik a nyomok rögzítése és a felmerült információk elemzése és értékelése. A Heves megyei rendőrök eddig közel 80 embert hallgattak ki. Az ott élők biztonságérzetének megerősítése érdekében az egri rendőrök folyamatosan ellenőrzik a település közterületeit. A rendőrség kéri, akinek bármilyen információja van a bűncselekménnyel kapcsolatban jelentkezzen a 06-20-776-81-05-ös telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón.