Ráült kisfia arcára és megparancsolta neki, hogy nyalogassa

Gyomorforgató ügyet tárgyal  a Budapest Környéki Törvényszék. Ezúttal nem egy apa, hanem egy anya ül a vádlottak padján, mert a gyanú szerint megrontotta a 2 éves Natáliát, a 3 esztendős Endrét, az 5 éves Juditot és a 6 éves Beátát.

 

A gyerekeket az erdőkertesi jegyző 2010-ben vette el a családtól, mert az anyjuk nem gondoskodott róluk megfelelően. A kicsik koszosak, és alultápláltak voltak, ám a nevelőszülők még ennél is szörnyűbb jeleket észleltek rajtuk. A gyerekek a fürdőkádban folyton összezárták a lábukat és azt kérdezték: ugye nem bántasz minket? A nevelők pszichológushoz fordultak. Kiderült: valamennyi gyermek súlyos szexuális traumát élt át.

Beáta borzalmasan el is hanyagolta gyermekeit
Cs. Beátát 2011-ben előzetes letartóztatásba helyezték. Az igazságügyi pszichológiai szakvélemény szerint a gyerekek rajzaiból, testreakcióiból és következetesen előadott történeteiből egyértelműen megállapítható a szexuális zaklatás ténye. A lányoknak a nő többször a nemi szervébe nyúlt, ha ezt a kicsik nem akarták megengedni, akkor forró vizet eresztett rájuk vagy a hajukat tépte.

Cs. Beáta többször megtette, hogy ráült kisfia arcára és megparancsolta neki, hogy nyalogassa a nemi szervét. De olyan is előfordult, hogy a nő a játszótér melletti bokorban egy felnőtt férfival létesített szexuális kapcsolatot és az együttlétnek a gyerekek is szemtanúi voltak.

Cs. Beáta tagadott. – Szeretném visszakapni a gyerekeimet, és új életet kezdeni – mondta tegnap a bíróságon. A nő apja is elment a tárgyalásra, ahol csak annyit mondott lapunknak: hisz lánya ártatlanságában. borsonline