Dohány. A miskolci bujdosók visszavágnak…

Nánási-Kocsis Norbert és Takács Gábor a Fidesz miskolci frakciójának tagjai szerint a szocialisták a régi kommunista trükkhöz folyamodnak, és azzal vádolják meg az ellenfelüket, amit ők maguk követtek el.

 

„A szocialisták a nemzeti dohányboltok üzemeltetéséről szóló pályázat folyamatos, aljas támadásával arról a tényről szeretnék elterelni a nyilvánosság figyelmét, hogy saját politikai céljaik elérésére bűnözőkkel is szövetkeztek, és a titkosszolgálatokat is felhasználták” – reagált Nánási-Kocsis Norbert és Takács Gábor.

„Senki nem gondolta volna, hogy a baloldal képes ennyire mélyre süllyedni, de megtörtént. Most ország-világ láthatja, hogy a hatalomért bármire képesek. A szocialisták trafikügyről beszélnek, de elfelejtik hozzátenni, hogy a kormány törekvése ebben az esetben is a multinacionális cégek háttérbe szorítása, és a magyar családi vállalkozások helyzetbe hozása.
Gúr Nándor és a szocialisták most is, csakúgy, mint a bankadóval és a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, a multicégek oldalán állnak, és nem támogatják több mint 6000 új munkahely létrehozását.
Hitelességüket azonban már rég elvesztették, ezért senki nem hisz nekik, és senki nem figyel rájuk.

A trafikpályázatok győzteseit nem politikai alapon választották ki, nincs rejtegetnivaló, végig nyilvános, törvényes, mindenki által ismert szempontok szerint lebonyolított eljárás volt, amelyen nyertek az ellenzéki pártokhoz közelálló személyek is” – zárja közleményét Nánási-Kocsis Norbert és Takács Gábor. (MSZP-és montázs)