Skip to content

A Portik-Labanc-ügy főszereplőjének nője a Gyurcsány-film főszereplője

Magyarországban az például kifejezetten

szórakoztató, hogy kicsi, ezért bármi történik, szinte biztos, hogy egy rakás ismerős van benne. Ez még az olyan extrém bármikre is igaz, mint a börtönben ülő Gyurcsány Ferenccel induló Elment az őszöd című film.

 

Az egyik női főszereplő Fésüs Nelly, az Operettszínház és a Moulin Rouge egykori dívája és Playboy-címlapnő, aki már két éve Vajtó Lajossal jár, és legalább annyit szerepelnek a bulvárlapokban, mint Habony Árpád és Kapócs Zsóka duója, a Hapócs vagy a Détár-Rékasi házaspár.

A magyar bulvármédiafogyasztók örökre megjegyezték 2013 március 12-ét, ekkor jelent meg ugyanis a Blikkben a Fotó a Vajtó Lajos víztől megduzzadt talpbőrű lábfejét masszírozó Fésüsről, illetve kislányáról, Csengéről. A teljes képsorozatból az is kiderül, hogy Vajtó elkezdett hasonlítani az ifjabb George Bush elnökre. Pedig Vajtó nem is a republikánusokhoz áll közel, hanem az MSZP-hez.

SNAGYÍT

[fotó: Blikk.hu]

Vajtó, aki lóminiszter VAJTÓ LAJOS [BENCE] néven van fent az iwiw-en, nem Fésüs oldalán tört be a magazinokba, hiszen előtte hat évig élt Ungár Anikó bűvésszel, olyannyira, hogy tőle tanult csajozni Baronits Gábor, Ungár Barátok Közt Jóban-rosszban-szereplő fia. És ha azt is tudjuk, hogy Vajtó tagja Lagzi Lajcsi rendszeresen összejövő fiúbandájának, olyan fejek társaságában, mint Bódi Guszti, Csocsesz vagy Bárándi Péter, akkor csak azon csodálkozhatunk, hogy hősünk igazi hús-vér ember, és nem Ómolnár Miklós kitalációja. Ezért azt már csak megemlíteni merem, hogy Vajtó közeli barátja volt annak az Endrényi Évának, aki Kovács László MSZP elnök-külügyminiszter-uniós biztos szeretőjeként a politikus alsógatyáját mutogatta annak idején a Blikkben.

Vajtó nem véletlenül éli fél életét a bulvárlapokban: karrierje elején előbb sajtófőnök volt az Állami Ifjúsági és Sporthivatalban, majd az Országos Testnevelési és Sporthivatalnál, hogy aztán a Telesport főszerkesztő-helyettesévé nevezzék ki. 2002-ben ő lett a Magyar Sportmarketing Kft. vezetője, ahonnan maga Gyurcsány Ferenc váltotta le sportminiszter korában. De Vajtó valamiért olyan remek hatalmi pozícióban volt, hogy a már miniszterelnök Gyurcsány tudta nélkül nevezte ki az állami vagyonkezelő 2005-ben a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatójának. Itt egy régi blog, amelyik Vajtó lóversenyes ügyeit taglalja.

A mostani események fényében ezt a remek hatalmi pozíciót valamilyen titkosszolgálati viszonynak is köszönhette akár, hiszen a nyilvánosságra hozott Portik-Laborc-jegyzőkönyvekszerint Vajtó hozta össze Portik Tamás maffiózó és Laborc Sándor NBH-főigazgató két éttermi randevúját, sőt személyesen is jelen volt mindkettőn. A történteket nem ismerve az ember logikusan arra tud gondolni, hogy aki egy ilyen találkozón részt vehet, az vagy maffiózó vagy nemzetbiztonságis. Vajtót meg is hallgatta a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága az ügy miatt.

Szóval ilyen szépen összeértek a szálak a Gyurcsány-film forgatásán, ahol valószínűleg a cigiszünetekben kellett volna forgatni, és akkor összejött volna minden idők legjobb magyar dokumentumfilmje.  cink.hu



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük