Búcsú Pusztai Évától

Az utolsó találkozásunk pont nőnapra esett. Nevelgettem otthon pár tulipánt, leszedtem egyet közülük és elbicikliztem hozzá a szalonba, ahogy a kemoterápiás kezelésének helyt adó kórtermet neveztük. Nagyon örült a virágnak és hogy elutazásom előtt még be tudtam ugrani hozzá elbúcsúzni.  Két hétre, nem egy életre.

Nagyon nehéz három hónap volt mögötte, de azt gondoltuk ez még csak az út eleje és jó irányba haladunk, meg fog gyógyulni, minden rendben lesz. Tévedtünk, ezúttal nem lett.

Dr. Pusztai Éva, életének 64. évében, 2013 március 18-án hajnalban váratlanul elhunyt.

Nehéz szembenézni a ténnyel, hogy már nincs velünk, hogy nem segít többet tanácsaival, életigenléseivel, hogy nem mondja meg többet mit kell tegyünk azokban a kritikus vagy épp teljesen hétköznapi helyzetekben melyek megoldásával oly sokan és oly sokszor kerestük Őt. Új kérdéseinket már nem tehetjük fel, de az eddigi válaszokat és a velünk töltött időt megköszönhetjük neki.

Az április 28-án Taron, a Szabadító Buddha Anya templomában megtartásra kerülő végső búcsúra és közös emlékezésre várunk minden barátot, ismerőst, tanítványt, kollégát.

Aki úgy érzi szeretne néhány szót szólni, egy kedves emléket felidézni, egy történetet megosztani velünk, kérjük jelezze előre – varga.daniel@tanulasmodszertan.hu A Miskolcról
induló busz ügyében érdeklődni a 30 2600 871 telefonszámon lehet. 

 

az esemény menetrendje:
13:00-14:00 megérkezés
14:00-15:00 temetési szertartás
15:00-         közös emlékezés

http://goo.gl/maps/qbwdR

megközelítés Budapestről:
szervezett busz indul 12:00-kor a Műcsarnok mögül (helyfoglalás: Varga Dániel 70/3100081)
volánbusz járat indul 11:40-kor a Népstadiontól (Sámsonházi elágazásnál kell leszállni és onnan 100m gyalog)

speciális tudnivalók:
bár az emlékpark területe rendezett, kedvezőtlen időjárás esetén bizonyos ruházat (pld. magassarkú) nem ideális
közös ebédre technikai lehetőség nem lesz, de igyekszünk pogácsákkal, aprósütikkel készülni (bár ebben jól jönne a segítség)