Tarthatanak a miskolci Fideszek Gyucsánytól. Ma ezt tették közé. 
Miskolci Fidesz: ne akadályozzák Gyurcsányék az ország konszolidációját!

 

A Fidesz Miskolci Szervezete sajtónyilatkozatot tett közzé Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének mai miskolci látogatásával kapcsolatban, melyben – többek között – leszögezik, a Gyurcsány–Bajnai korszakban végletes veszélybe sodorták a magyar településeket és családokat, ezért is kérik, most ne akadályozzák az ország sikeres konszolidációjára irányuló munkát.

Gyurcsány Ferenc ma délután Miskolcon tesz kampánylátogatást. A Gyurcsány-Bajnai szövetség hosszú évekig tartó felelőtlen politikájával gazdasági és szociális válságot idézett elő az országban. A Gyurcsány–Bajnai korszakban az egekbe szöktek és sokak számára kifizethetetlenné váltak a rezsiköltségek, elsősorban a gáz- és villanyárak – fogalmaz a Fidesz Miskolci Szervezete.

Kormányzásuk alatt az állam, az önkormányzatok, a vállalkozások és a családok jelentős része a végletekig eladósodott.
A Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején a gyermekvállalás szegénységi kockázatot jelentett, írják közleményükben.

A baloldal, ha rajta múlna, ugyanezt a családellenes politikát folytatná: eltörölné a családi adókedvezményt és bruttósítaná a gyest. 2002 és 2010 között 1000 milliárd forint forrást vontak ki az önkormányzati rendszerből. 2010 végére az önkormányzatok adóssága 1247,5 milliárd forint volt. Ezzel végletes veszélybe sodorták a magyar településeket: iskoláikat, kórházaikat bezáratták, pénzüket elherdálták – hangsúlyozza a Fidesz Miskolci Szervezete.

Visszautasítjuk a baloldal minden alapot nélkülöző kritikáit, és megkérjük őket, hogy ha már nem voltak képesek eredményes politikát folytatni, most ne akadályozzák az ország sikeres konszolidációjára irányuló munkát – szögezik le végül.