Szakál Szilárd, a cég marketingvezetője a minap.hu-nak a rendezvénnyel kapcsolatban elmondta, a most vasárnap, április 7-én megrendezendő fesztivál a megszokott formában, változatlan helyszínen, azaz, a Széchenyi utca szokásos szakaszán, illetve az Erzsébet téren tartják, ahová az ország minden tájáról érkeznek az árusok.
– Az a célunk az, hogy minden igényt kiszolgáljunk, mindenki elégedetten távozzon a rendezvényről – hangsúlyozta Szakál Szilárd.

 

Mint hozzátette, az elkövetkező időszakban a miskolci önkormányzattal közösen mindent
megtesznek annak érdekében, hogy régiségbörzeként és magyar portékák vásáraként funkcionáljon a későbbiekben, annál is inkább, mivel egyre többen érkeznek ide a határon túlról is a kiállítók.

Kákóczki András, a polgármesteri hivatal kulturális, idegenforgalmi és városmarketing osztályának vezetője korábban úgy fogalmazott, hogy az új szervezőtől is elvárást az, hogy megtartsa a rendezvény hagyományos bazár jellegét, azonban az is, hogy a korábbinál minőségibb, biztonságosabb fesztivált üzemeltessenek.
– A biztonságot elsősorban úgy értjük, hogy a lehetőségeink szerint szeretnénk kiszűrni a hamisítványokat a régiségvásárról, ezért a vállalkozói szerződésben kikötés lesz a szervező felé egyebek mellett az is, hogy a Herman Ottó Múzeum szakmai segítségét igénybe vegyék a jövőben – hangsúlyozta az osztályvezető. minap.hu