Kriza Ákos: visszautasítom a valótlan állításokat!

 

Visszautasítja a személyét érintő valótlan állításokat és igazának bíróságon is érvényt fog szerezni – írja Kriza Ákos az utcájában történt aszfaltozások kapcsán a szocialisták szavaira reagálva. A polgármester közleményét szó szerint közöljük.

„Rágalmazás hadjárat a miskolci polgármester ellen – Dr. Kriza Ákos polgármester közleménye

Visszautasítom a személyemet érintő aljas és valótlan állításokat és igazamnak a bíróságon is érvényt fogok szerezni!
A szocialisták tönkretették Miskolcot, a várost eladósították, elszegényítették!

Nem maradt utánuk más, csak kifosztott kassza, munkanélküliség és reménytelenség. Ma sem képesek másra, csak erőszakos gyűlöletkampányra és személyeskedő, aljas támadásokra azért,hogy saját felelősségüket és alkalmatlanságukat palástolják.

Miskolc nem kér többet ebből! A város 2010-ben a reményre és a fejlődésre szavazott. Arra, hogy kimászunk abból a gödörből, amit a szocialisták ástak és hagytak ránk.

Rágalmazóim pontosan tudják hogy: egy méter út sem épült a házam előtt polgármesterségem idején! A Közdomb utcát kétszer aszfaltozták: egyszer Káli Sándor szocialista polgármester hivatali idejében. Ekkor kapott új burkolatot a házam előtti utcarész is. Az aszfaltozás második szakasza 2012 májusában valósult meg – ahogy Miskolcon számos más utca burkolása is – ez azonban már nem érintette a tulajdonomban lévő ingatlan előtti területet.

Dr. Kriza Ákos polgármester”