Nyílt levelet írt Miskolc polgármesterének
Jakab Péter, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője. A politikus alázza Krizát, akinek nem szeretnénk a helyébe lenni, a levél elolvasása után. Zsigához hasonlítják…Vajon mi lesz a riposzt? Várjuk azt is köröm rágva. Ahogy elnézzük a helyzetet, itt már a választásokig nem lesz idő semmire, csak nyílt levelekre, sajtóreggelikre  és a levelek megválasztására. Holnap minden bizonnyal a lyukói gyilkosság miatt kap fejmosást Kriza Ákos.

 

Tisztelt Kriza Ákos!

Engedelmével szándékosan mellőzöm a polgármester úr megszólítást, erre a titulusra ugyanis méltatlanná vált.

Miskolc városát az elmúlt 22 évben számtalan városvezető, hivatalnok, holdingvezér becsapta, elárulta, lejáratta. Úgy tűnik, a sor végén álló Zsiga Marcell mögé most beállt Ön is. Utólagosan módosított térképvázlatokkal megtéveszteni a közvéleményt? Ön szerint ez összeegyeztethető a polgármesteri küldetéssel?

Ha ezt egy hétköznapi dolgozó megteszi, holnap már nem a munkát kell felvennie, hanem a rabruhát. Ön viszont holnap is be fog menni a Polgármesteri Hivatalba, és ki tudja még mi mindent fognak az Ön szolgálatára visszakozmetikázni. Most már tudjuk, mi alapján állítja, hogy Miskolcon javult a foglalkoztatás, és a közbiztonság. Önre most már fokozottan igaz lehet a churchilli megállapítás: csak annak a statisztikának hisz, amit saját maga hamisított.

Tisztelt Kriza Úr!

Miskolcot a mostani letargikus állapotból csak erkölcsileg feddhetetlen vezetők emelhetik ki a jelenlegi depresszióból, olyanok, akik alázatukkal, a városért – és nem saját önérzetükért – való küzdeni akarásukkal hitelesen mondhatják a miskolciaknak: utánam!

Kriza Úr! Ön a miskolciak szemében végérvényesen hiteltelenné vált. Önt a jövőben nem lehet követni, mert nem tudjuk, merre is megy valójában. A miskolciak már soha nem fogják azt mondani: polgármester úr, követjük Önt. A miskolciak már csak egy szót tartogatnak az Ön számára: leléphet!


Jakab Péter