Tábort vert a Jólét Bokros háza előtt

Tábort vert a Jólét és Szabadság (JESZ) U21 Ifjúsági Tagozata Bokros Lajos volt pénzügyminiszter háza előtt, azt követelve az európai parlamenti képviselőtől, hogy adja vissza „ellopott mandátumát”.

 A Jólét és Szabadság (JESZ) U21 Ifjúsági Tagozata pénteken tette közzé Facebook-oldalán, hogy megérkeztek Bokros Lajos volt pénzügyminiszter háza elé, hogy rábírják, adja vissza a JESZ-től ellopott mandátumát. „Becsapta a választókat, hiszen gyakorlatilag nem csinál semmit (egy legfrissebb felmérés szerint) az EP-ben” – olvasható a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A lakókocsit és környékét táblákkal és transzparensekkel díszítette a JESZ U21, melyekről folyamatosan friss képeket töltenek fel Facebook-oldalukra.
A lakókocsiból, sátorból, kerti bútorokból és egy mobilvécéből álló tábor lakói hangos ébresztővel köszöntötték Bokrost, kifejezve tiltakozásukat. A táborlakók – állításuk szerint – az estét is ott töltik, és addig maradnak, „ameddig a hazudozó képviselő meg nem kezdi az érdemi tárgyalásokat a mandátum visszaadásáról.”