Egy 33 éves teherautó-sofőr családapát  gyanúsítanak azzal, hogy több késszúrással megsebesített egy prostituáltat egy kecskeméti erdőben, miközben az orálisan kielégítette – írja a Blikk.

Közvetlen, családszerető teherautó-sofőrnek ismerték falujában É. Józsefet, azt a 33 éves férfit, akit a rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy megkéselt egy prostituáltat a 44-es főúton – írja a Blikk keddi száma. A lap szerint 29 éves, Krisztina nevű nő orális szexuális szolgáltatást nyújtott a férfinek, amikor az egy túlélőkéssel rátámadt, tízszer megdöfte, ebből háromszor a nyakát sebesítette meg. A támadás még augusztus 29-én történt.

É. Józsefet a Blikk szerint akkor kapták el, amikor hazafelé indult Nyárlőrincre egy fuvarból, és Szolnok határában csaptak le rá. A nyárlőrinci Árpád utcai házát, ahol párjával és három éves kisfiával él, átkutatta a rendőrség. A férfit az Aradi utcai fogdába szállították.

A rendőrség vizsgálja azt is, hogy a férfinak köze van-e azokhoz a közelmúltban elkövetett bűncselekményekhez, amelyek során prostituáltakat támadtak meg Kelet-Magyarországon. A térségben 2008 óta négy prostituált lett emberölés áldozata, egyet pedig eltűntként tart nyilván a rendőrség – mondták az ORFK kommunikációs szolgálatán.

A Népszabadság keddi száma szerint É. József ezt a gyilkossági kísérletet beismerte, a többire vonatkozó rendőri kérdésekre azonban nem hajlandó reagálni.

Magyarországon a közelmúltban több örömlánnyal is hasonló módon végeztek – idézi fel a Blikk. 2010 júniusában Debrecen határában egy 24 éves lányt öltek meg a 4-es út mellett. Egy hónap múlva Karcagnál találtak a tócsában fekve egy prostituáltat, 2010 októberében pedig Lakitelek mellett egy 18 éves utcalány volt az áldozat.