Tóth Imre Miklós. Ma érdekes tapasztalatot  szereztem az emberi kapcsolatokról! Az a ember akit barátnak gondoltam az szúrt hátba! Tudjátok a tegnapi demóval kapcsolatban! Én magam egy nyílt szívű embernek tartom aki könnyen közel enged magához bárkit!
Egyszerű és szó kimondó ember vagyok aki gyakranmegfordul olyan helyen ahová más ember nem nagyon megy el. Gyakran látom az emberi nyomorúságot és azt,hogy sokan mi módon élik minden napjaikat! Nem a face-t használom arra,hogy beszéljek mások nevében úgy,hogy nem is ismerem a nyomort és a nélkülözést! Nem szoktam oda törleszkedni a magukat híresnek tartó politikusokhoz! Számomra a minden napok hősei akik nap mint nap küzdenek az életben maradásért fontosabbak mint azok akik pöffeszkednek,arrogánsak és ott játszanak az életünkkel fent az országházában! 
Vannak akiknek a „nagy” emberrel készült fotó számít! Ezt felrakják az oldalra és aztán tetszelegnek a dicsőségben! Tegnap nem is tudtam,hogy az ATV-be fogok szerepelni!Most ezért támadnak mert csak én szerepeltem és nem volt ott a Pécsi menet szervezője! Azt senkit nem érdekel,hogy a műsorban az ő neve is elhangzott!
Azt sem érdekli ezeket az embereket,hogy mikor az én sorsomról kérdezett Kálmán Olga akkor én csak annyit mondtam,hogy nem én vagyok a fontos!
A nagy Mszp,Dk rajongóknak nem tetszik az,hogy vitatkozó gyermekekhez hasonlítottam a pártjukat! Az,hogy az emberek bajaik és gondjaik nem számítanak! Csak a pozíció! Arra nagy ívben sz.rnak az emberekre ez mutatja a hozzá állásuk az egész ügyhöz!
De itt a face-n olyan sokat és nagy lelkesen íróknak csak annyit,hogy nem itt kell a forradarmárt játszani hanem az utcán!