A labdarúgó NB II. Keleti csoportjának 2. fordulójában a Mezőkövesd-Zsóry gárdája a Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadta, a hazaiak 2-0-ás győzelmét egy tömegverekedés árnyékolta be.

 

A 85. percig a megszokott mederben folyt a mérkőzés a Mezőkövesd-Nyíregyháza NB II-es mérkőzésen, de egy kiosztott sárgalap utáni veszekedés már jelezte, hogy paprikás hangulatban ér majd véget a találkozó. Az eset után a biztonsági őrök még rendet tudtak tenni, ám percekkel később már ők is tehetetlenül figyelték az eseményeket, gyakorlatilag mindenki verekedett mindenkivel.

A szon.hu beszámolója így írta le a botrányt:

Mészáros 20 méteres szabadrúgása szállt fölé. A pálya szélén megy a bunyó, a vendégdrukkerek, a rendezők és a hazaiak között. Érthetetlen, hogy miért nicsnenek rendőrök, illetve a hazaiak tartalék kapusa és egyik játékosa megkülönböztető mezben miért szállt be. A játékvezető félbe is szakította a mérkőzést.Talán 1 perc lehet hátra, megnyugodni látszanak a kedélyek. De ez aligha lesz így a lefújás után.

Szabó Zsolt nyugodtan lefújhatná a mérkőzést. Végre jött 2 rendőr, a pályán még mindig megy a bunyó, a játék áll. Újabb hazai játékosok mentek oda a verekedéshez, nehezen fékezhetőek az indulatok.Úgy tűnik valakivel gond lehet, mert egy rövid nadrágos férfi jó ideje fekszik az alapvonal mögött a fűvön. Már petárda ia világítani is kezdett, ez már botrány a javából.