Hosszú ideje találgatják tévés körökben, hogy ki töltheti be az RTL Klubnál a Fábry Sándor után maradt űrt

Már a Csillag születik alatt jelezte, hogy a műsor végeztével kiszáll a televíziózásból, mert ő nem bulvárszereplő. A jelek szerint azonban mégis van az a pénz, amiért „korpásodik a haja”.

 

Hosszú ideje találgatják tévés körökben, hogy ki töltheti be az RTL Klubnál a Fábry Sándor után maradt űrt. A jelek szerint a csatorna megtalálta az utódot a Csillag születik szőrösszívű ítésze, Puzsér Róbert személyében.

A Bors nem hivatalos információi szerint ősztől újra képernyőn láthatjuk a kritikust, de ezúttal abszolút főszerepet kap: olyan saját show-t vezet majd, amelyet a személyére szabnak.

A kritikus fogadkozott, hogy a CSISZ csak egyszeri kirándulás volt a kereskedelmi tévézés világába
Nagy fába vágja a fejszéjét a csatorna, amikor a regulázhatatlan megmondóemberrel kezd, hiszen közismert, hogy a Csillag születik alatt sem volt zökkenőmentes a kapcsolata a produkció készítőivel. Puzsér fittyet hányt a szabályokra, gond nélkül beszólt a műsor sztárvendégeinek, zsűritársainak, versenyzőinek, a győztest, Mészáros János Eleket összevont szemöldökkel alázta, sőt, Kodály Zoltánt is összevont szemöldökkel fedte meg. A műsorsorozat után úgy tűnt, a zsűritag és az RTL Klub együttműködése örökre véget ért.

– Nem érdemelte meg a győzelmet, de a tévécsatorna show-ja sem a tehetségkutató címet – nyilatkozta a döntő után Puzsér, aki kijelentette: a CSISZ után nem óhajt az RTL Klub képernyőjén szerepelni.

– Az RTL Klub egy bulvártelevízió, én pedig nem bulvárszereplő, hanem független kritikus vagyok – közölte ugyanebben az interjúban öntudatosan, ám kissé elhamarkodottan. A Bors értesülése szerint ugyanis a tárgyalások során olyan ellenállhatatlan ajánlatot kapott, hogy attól leolvadt róla az értelmiségi dac, s most már kész bulvárhősként szórakoztatni a nagyérdeműt.

– Szinte készpénznek vehető, hogy visszatér – súgta meg informátorunk. – Ha aláírja a szerződést, lehet, hogy már az őszi szezonban láthatjuk. Nagy a titkolózás, de az biztos, hogy egy nagyszabású, saját show-ról van szó, amelynek költségvetésében szép nagy tétel lesz Puzsér gázsija – árulta el a csatorna egyik munkatársa. borsonline.hu

Az érintettet tegnap nem értük el.