Törökország után Floridában nyaral az egyik napról a másikra élő Győzike lánya

A saját bevallása szerint ­koldusbotra  jutott Gáspár Győző nagyobbik lánya pár héttel a törökországi luxusnyaralás után már Floridában üdül. „Győzike” titkolja, miből telt a tengerentúli utazásra.
Alig tért vissza Gáspár Győző és családja a török Riviéráról, a nagyobbik Gáspár-lány máris továbbrepült a tengerentúlra, jelenleg éppen az óceán partján sütteti a hasát. Evelin az elmúlt napokban az okostelefonján keresztül többször is bejelentkezett a floridai Key Largóból és Key Westből is, valamint a helyszínen készített fotókat is megosztotta magáról.
Az egyik bulvárlap megkeresésére az ügyészség által 22 milliós adócsalással vádolt „Győzike” nem volt hajlandó nyilatkozni arról, hogy ki finanszírozta nagyobbik lánya alsó hangon is több százezer forintba kerülő amerikai útját. Korábban azt mondta, hogy a török utat öccsétől kapta ajándékba, egyébként nem lenne pénze családostul nyaralgatni, mert mostanában egyik napról a másikra élnek.
Bár Evelin nem csinál belőle titkot, sőt talán még büszke is rá, hogy mikor merre jár a nagyvilágban, azt nem szereti, ha erről faggatják. Ennek volt a jele az is, hogy törökországi nyaralásáról hazaérve a középső ujját felmutatva üdvözölte a reptéren rájuk váró fotósokat és újságírókat, majd sietős léptekkel távozott.