Nem csak Hajdú Péter hanem Sarka Kata is organizálja a miskolci sörfesztivált

Hajdú Péter és Sarka Kata közös  vállalkozásba kezdett. A TV2 sztárja Magyarország legnagyobb sörfesztiválját szervezi, s a munkából felesége is alaposan kiveszi a részét. De mire készül pontosan a Frizbi műsorvezetője?

 

– Terveink szerint Magyarország legnagyobb sörfesztiválját rendezzük meg szeptember 6-9. között Miskolcon, a Népkertben. Körülbelül 80 ezer embert várunk és bízunk abban, hogy minél többen eljönnek. Az ihletet a müncheni Oktoberfest adta, ahol több alkalommal jártunk már üzlettársaimmal. Először arra gondoltunk, hogy Budapesten rendezzük meg, de a fővárosban annyi fesztivál van, hogy szerencsésebbnek tartottuk, ha egy autentikus sörvárost választunk – magyarázta a STOPnak Hajdú Péter, aki elárulta: nem csupán sör, de egyben gasztrofesztivál is várja a látogatókat, méghozzá családbarát programokkal.
– Tizenkét éven aluli gyerekek számára nagykorú felügyelettel ingyenes a belépés. Ami az árakat illet, azt gondolom, hogy az országos fesztiválokat figyelembe véve ez az egyik legolcsóbb lesz belépődíj szempontjából, marketing oldalról viszont az egyik legdrágább. Nemcsak hazai, de nemzetközi sztárok is elfogadták ugyanis a meghívásunkat. Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerül elhozni Magyarországra a Modern Talkingot Thomas Andersszel, itt lesz a Mr. President, jön a Boney M, eredeti tagjával Liz Mitchellel. Rengeteg magyar fellépőnk lesz, köztük a Csík zenekar, a Magna Cum Laude, a Hooligans, az R-Go, lesz Dáridó Galambos Lajossal, itt lesz Kökény Attila, Zoltán Erika, Ganxsta Zolee, Tóth Gabi, a Kiscsillag és a Bëlga együttes is – sorolta Hajdú Péter, akinek felesége is maximálisan részt vesz az előkészületekben.

– Hála Istennek, az óvoda már elindult, így a kislányunk, Noncsi már ott van. Én szokás szerint dolgozom napi 14 órát. Kata pedig igyekszik úgy időzíteni a megbeszéléseit és az intéznivalóit, hogy két-három órába bele tudja sűríteni a napi teendőket, aztán pedig itt segít, ugyanis ő vezeti a sörfesztivál sales csapatát – mondta a műsorvezető, aki elárulta. stop.hu