Bréking. Pataki Attila lovag lett

Balog Zoltán, az emberi  erőforrások minisztere Magyarország köztársasági elnöke megbízásából, Magyar Érdemrend tisztikeresztje, Magyar Érdemrend lovagkeresztje, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt és Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetéseket adott át a tudomány és a kultúra jeles hazai képviselőinek augusztus 20-a alkalmából. 
Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere a köztársasági elnök megbízásból augusztus 20-a alkalmából átadja a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetéseket a Szépművészeti Múzeum Barokk csarnokában 2012. augusztus 16-án.

A kitüntetésben részesített professzorok és előadóművészek listájában a magyar rockzenetörténet olyan kiválóságai is szerepelnek, mint az Edda frontembere, Pataky Attila, a Hobo Blues Band és a P. Mobil basszusgitárosa, Póka Egon és a Piramis énekese, Révész Sándor. Póka és Révész Tisztikeresztet, Pataky Lovagkeresztet vehet át. A Lovagkereszttel kitüntetettek között szerepel még dr. Körösényi András egyetemi tanár, az MTA Politikai Tudományok Intézete igazgatója is.