Vadállatként ugrott a német nőre a fürdőszobában  a magyar cigány

Nyomozási bíró hallgatta meg tegnap Kiskunhalason azt a német párt, akiket kegyetlen rablók támadtak meg jánoshalmi házukban, majd az asszonyt megerőszakolta az egyik támadó. A német Sabina és Volker hazautaznak, és soha többé nem akarnak Magyarországra jönni.

 

A nyomozók is döbbenten hallgatták tegnap, hogyan bántalmazta, alázta meg a 48 esztendős Sabinát és élettársát, az 57 éves Volkert a három jánoshalmi férfi. Idős K. Ferenc pedig nem csak a rablásban vett részt, hanem vadállatként ugrott a nőre a fürdőszobában.

Mint azt megírtuk: a férfit és a fiát pár órán belül elfogták a rendőrök, pénteken pedig előzetes letartóztatásba helyezték őket. Ennek hírére adta fel magát a bűntársuk, a rablás harmadik résztvevője, a 31 esztendős K. István.

A kiskunhalasi nyomozási bíró tegnap nemcsak a harmadik gyanúsítottal, hanem a német párral is találkozott. Előtte tett vallomást Sabina és Volker. Ilyenformán később, a bírósági tárgyaláson már nem kell részt venniük. Ezt a vallomásukat olvassák majd fel a tárgyalóteremben, és ez kerül a bizonyítékok körébe. – Hazautaznak, és nem jönnek többé vissza – mondta a német pár egyik szomszédja tegnap a Borsnak. – Rettenetesen félnek.