Csak dohányoznak…

Titokzatos hallgatásba burkolózott az utóbbi évben a Palik-Marsi házaspár. Az eltelt idő alatt a férfi csontsoványra fogyott, neje is elengedte magát, és mindketten láncdohányosokká váltak.

 

Marsi Anikó és Palik László egykor szívesen fotózkodott és megszámlálhatatlan interjút adott. Ez azonban megváltozott, amikor Palikot menesztették a Hungaroring Zrt. éléről. A pár visszavonult, Palik csontsoványra fogyott, mindketten láncdohányosok lettek, együtt pedig alig mutatkoznak. Talán ezért kaptak szárnyra a házassági válságukról és a családfő gyógyíthatatlan betegségéről szóló, több alkalommal cáfolt pletykák.

Vasárnap munkatársaink siófoki otthonuk kertjében találták Palikot, amint egy tréninggatyában, egyik cigarettáról a másikra gyújtva, elmélyülten olvasott, közben fia az udvaron játszott. Később Anikó lépett ki házuk kapuján, hogy behúzza a kukát, utána pedig vendégek érkeztek hozzájuk.

– Anikót gyakran látom a gyerekekkel. Az feltűnt, hogy növeszti a haját, és már nem olyan sportos a testalkata, mint régen. A férje pedig legtöbbször a teraszon dohányzik, és látszik, hogy kórosan vékony – mondta lapunknak egy utcabeli asszony.

Vendégeik érkezése után Marsi átszaladt a házukkal szemközti étterembe, aztán ő és férje gyakran kimentek dohányozni a teraszra. Talán egyszer Anikó ismét nyilvánosság elé áll, és lerántja a leplet titokzatos életükről, úgy, ahogy egykor riporterként maga is megtette ezt riportalanyaival. A visszavonultan élô házaspárt nem sikerült szóra bírnunk.

Marsi Anikó 2005-ben ment férjhez Palik Lászlóhoz. Két fiuk született, Vilmos és Vince. Férje, 2010-ben távozott a Hungaroring Zrt. éléről, mely után a házasok visszavonultak a nyilvános szereplésektől. Siófokon vásároltak házat, de az év egy részét külföldön töltik, Vilmos kruppos betegségére hivatkozva. Családi fotót évek óta nem látni, interjúkat nem adnak, életük csupa titok. Anikó kisfia idén betölti a harmadik életévét, de azt sem tudni, hogy visszatér e az RTL Klubhoz vagy sem.  borsonline.hu