„Azért végeztetek a béka  segge alatt, mert zeneileg kevesek voltatok” – üzent a Compact Disco zenekarnak Deutsch Tamás fideszes politikus, európai parlamenti képviselő mikroblogján vasárnap, a hvg.hu egyik cikkére hivatkozva.

 

„Most, hogy az egész verseny lezajlott, már jól érezzük magunkat. Mi tisztában voltunk vele, hogy miről szól az Eurovíziós dalverseny, de bíztunk benne, hogy a dalunk szövege át tud hatolni a nemzeti korlátokon. Sajnos még nem tudott, és ezúttal is a nemzeti hovatartozás befolyásolta a dalverseny végeredményét” – mondta a Velvetnek Bérczes Ádám, az Eurovízión Magyarországot képviselő Compact Disco menedzsere.

A hírre twitteres és yamm.hu-s felületén közölt kommentárjában Deutsch Tamás fideszes politikus így reagált: „nem, kompakt cica, azért végeztetek a béka segge alatt, mert zeneileg kevesek voltatok, mint sünben a dauer (dajer)!!”

Deutsch korábban már többször élesen fogalmazott mikroblogjában. Paul Lendvai előtt megkapta már a magáét mások mellett Gyurcsány Ferenc és Thomas Melia is.