Január 3-áig tart a FŐGÁZ türelme.  A FŐGÁZ az ünnepi időszak alatt több száz otthonban nem kapcsolja ki a gázszolgáltatást az ország 10 megyéjében és Budapesten, azon ügyfeleinél, ahol a tartozások mértéke miatt esedékes lenne.

s
A FŐGÁZ önkéntesen vállalta az átmeneti türelmi időszakot 2011. december 19-től 2012. január 3-ig szolgáltatási területén, Budapesten és 10 megyében, hogy az ünnepek minden családnál a gondokról megfeledkezve a nyugodt együttlétről szóljanak. A kikapcsolási moratórium nem csak a védett fogyasztókat érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akik elmaradtak a számlájuk rendezésével 60 napon túl, így számukra is biztosított lesz az otthon melege ebben az időszakban.

A FŐGÁZ a legrászurkoltabbakat szeretné segíteni, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakot minden család békés hangulatban és nyugalomban tölthesse.– nyilatkozta Koncz László a FŐGÁZ vezérigazgatója. A felfüggesztési moratórium csak a FŐGÁZ szolgáltatási területén és a FŐGÁZ ügyfeleire érvényes és csak a lakossági ügyfelekre vonatkozik.