A vasárnapi RTL Híradóban „sztárok” véleményét kérdezték a Bazmeggal kapcsolatban. Megszólalt többek között Nagy Feró (X Faktor zsűritag) és Czutor Zoli (Belmondo, Nyers). Konkrétumokban nem akaródzott nekik beszélni, ami érthető de általában semlegesen vagy pozitívan álltak a dologhoz. Többnyire magukat méltatták. Feró például anno azért váltotta meg a világot, hogy most mindenki (én is) azt pofázhasson, amit akar. Az Anima Sound System vezetője pedig a saját Himnuszos mizériáját idézte föl.
Aztán egy telefonos interjú következett nem mással, mint Pataky Attissal. A hun király nevét viselő előadóművész ugyan nem nevezett meg, de egyáltalán nem titkolta lesújtó véleményét az üggyel kapcsolatban. Szerinte nem elég, hogy meggyaláztam a szent nemzeti imát, még feltűnősködök is vele. Ez a gaztett a lelkemet terheli majd halálomig és semmiféle anyagi vagy erkölcsi hasznot nem várhatok tőle.
Tényleg?
Pedig már azt hittem, hogy leváltom őt, mint a Fideszes városi rendezvények első számú sztárja.
Pataky Attila helyében én elfelejteném az ilyen képmutató és álszent nyilatkozatokat. Furán hangzanak egy olyan arc szájából, aki volt már panelrocker, mulatós énekes és a magyar poptörténelem szponzormatricákkal leginkább teleragasztott autójának tulajdonosa (jóval az Il Ferro előtt). Ezenkívül táltos, akit egy rövid találkozóra még az ufók is magukkal vittek. Nyavalyogjon inkább a devizahitelével, a zálogházaival és a megromlott viszonyaival kapcsolatban.
Kétlem, hogy egyáltalán ismeri a dalt de azt hiszem jól tenné ha meghallgatná mert nemzeti jelkép gyalázás nincs benne.
Ez tény.
Viszont valami más, amihez neki már évek óta nincs köze van: Rock and roll…